Qutenza Huidpleister 179mg + Reinigingsgel

Qutenza Huidpleister 179mg + Reinigingsgel

Medcor Pharmaceuticals BV.
Qutenza Huidpleister 179mg + Reinigingsgel

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Qutenza Huidpleister 179mg + Reinigingsgel staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Fabrikant informatie

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Qutenza Huidpleister 179mg + Reinigingsgel?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Qutenza Huidpleister 179mg + Reinigingsgel veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Qutenza Huidpleister 179mg + Reinigingsgel in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Qutenza Huidpleister 179mg + Reinigingsgel in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?