Risedron Na/calc Aur T Omh 35/500mg (1t Ris+6t Ca)

Risedron Na/calc Aur T Omh 35/500mg (1t Ris+6t Ca)

Aurobindo Pharma BV.
Risedron Na/calc Aur T Omh 35/500mg (1t Ris+6t Ca)

Bijsluiter

In de bijsluiter van Risedron Na/calc Aur T Omh 35/500mg (1t Ris+6t Ca) staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Risedron Na/calc Aur T Omh 35/500mg (1t Ris+6t Ca)?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Risedron Na/calc Aur T Omh 35/500mg (1t Ris+6t Ca) veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Risedron Na/calc Aur T Omh 35/500mg (1t Ris+6t Ca) in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Risedron Na/calc Aur T Omh 35/500mg (1t Ris+6t Ca) in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?