Sustanon 250 Injvlst 250mg/ml Ampul 1ml

Sustanon 250 Injvlst 250mg/ml Ampul 1ml

Bmodesto BV.
Sustanon 250 Injvlst 250mg/ml Ampul 1ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Sustanon 250 Injvlst 250mg/ml Ampul 1ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Sustanon 250 Injvlst 250mg/ml Ampul 1ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Sustanon 250 Injvlst 250mg/ml Ampul 1ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Sustanon 250 Injvlst 250mg/ml Ampul 1ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Sustanon 250 Injvlst 250mg/ml Ampul 1ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Sustanon 250 Injvlst 250mg/ml Ampul 1ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Sustanon 250 Injvlst 250mg/ml Ampul 1ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?