Bevespi Aerosphere Aerosol 7,2/5mcg/do Spbs 120do

Bevespi Aerosphere Aerosol 7,2/5mcg/do Spbs 120do

Bmodesto BV.
Bevespi Aerosphere Aerosol 7,2/5mcg/do Spbs 120do

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Bevespi Aerosphere Aerosol 7,2/5mcg/do Spbs 120do staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Bevespi Aerosphere Aerosol 7,2/5mcg/do Spbs 120do gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Bevespi Aerosphere Aerosol 7,2/5mcg/do Spbs 120do?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Bevespi Aerosphere Aerosol 7,2/5mcg/do Spbs 120do veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Bevespi Aerosphere Aerosol 7,2/5mcg/do Spbs 120do in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Bevespi Aerosphere Aerosol 7,2/5mcg/do Spbs 120do in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?