Ozempic 0,5 Injvlst 1,34mg/ml Pen 1,5ml + Toebeh

Ozempic 0,5 Injvlst 1,34mg/ml Pen 1,5ml + Toebeh

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ozempic 0,5 Injvlst 1,34mg/ml Pen 1,5ml + Toebeh staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Ozempic 0,5 Injvlst 1,34mg/ml Pen 1,5ml + Toebeh wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Ozempic 0,5 Injvlst 1,34mg/ml Pen 1,5ml + Toebeh op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Ozempic 0,5 Injvlst 1,34mg/ml Pen 1,5ml + Toebeh in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ozempic 0,5 Injvlst 1,34mg/ml Pen 1,5ml + Toebeh veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ozempic 0,5 Injvlst 1,34mg/ml Pen 1,5ml + Toebeh?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ozempic 0,5 Injvlst 1,34mg/ml Pen 1,5ml + Toebeh in het verkeer.

Pat. Vereniging

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Ozempic 0,5 Injvlst 1,34mg/ml Pen 1,5ml + Toebeh gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?