Hydrocortisonacetaat Oogzalf 1% Tube 5g Dmb

Hydrocortisonacetaat Oogzalf 1% Tube 5g Dmb

GMP Apotheek de Magistrale Bereider
Hydrocortisonacetaat Oogzalf 1% Tube 5g Dmb

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Apotheek.nl

Hydrocortisonacetaat Oogzalf 1% Tube 5g Dmb op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Hydrocortisonacetaat Oogzalf 1% Tube 5g Dmb?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Hydrocortisonacetaat Oogzalf 1% Tube 5g Dmb veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Hydrocortisonacetaat Oogzalf 1% Tube 5g Dmb in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Hydrocortisonacetaat Oogzalf 1% Tube 5g Dmb in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?