Metoprololsuccin Aurobindo Ret 50 Tab Mva 47,5mg

Metoprololsuccin Aurobindo Ret 50 Tab Mva 47,5mg

Aurobindo Pharma BV.
Metoprololsuccin Aurobindo Ret  50 Tab Mva  47,5mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Metoprololsuccin Aurobindo Ret 50 Tab Mva 47,5mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Metoprololsuccin Aurobindo Ret 50 Tab Mva 47,5mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Metoprololsuccin Aurobindo Ret 50 Tab Mva 47,5mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Metoprololsuccin Aurobindo Ret 50 Tab Mva 47,5mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Metoprololsuccin Aurobindo Ret 50 Tab Mva 47,5mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Metoprololsuccin Aurobindo Ret 50 Tab Mva 47,5mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?