Efexor Xr Capsule Mva 150mg

Efexor Xr Capsule Mva 150mg

Medcor Pharmaceuticals BV.
Efexor Xr Capsule Mva 150mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Efexor Xr Capsule Mva 150mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Efexor Xr Capsule Mva 150mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Efexor Xr Capsule Mva 150mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Antidepressiva informatie KenMed

KenMed: Kennisplatform Medicatie in de Psychiatrie. Antidepressiva hebben voor- en nadelen. Deze onafhankelijke website geeft duidelijke informatie over antidepressiva.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Efexor Xr Capsule Mva 150mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Efexor Xr Capsule Mva 150mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Efexor Xr Capsule Mva 150mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Efexor Xr Capsule Mva 150mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?