Telmisartan Glenmark Tablet Filmomhuld 20mg

Telmisartan Glenmark Tablet Filmomhuld 20mg

Glenmark Pharmaceuticals B.v.
Telmisartan Glenmark Tablet Filmomhuld 20mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Telmisartan Glenmark Tablet Filmomhuld 20mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Telmisartan Glenmark Tablet Filmomhuld 20mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Telmisartan Glenmark Tablet Filmomhuld 20mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Telmisartan Glenmark Tablet Filmomhuld 20mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Telmisartan Glenmark Tablet Filmomhuld 20mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Telmisartan Glenmark Tablet Filmomhuld 20mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Telmisartan Glenmark Tablet Filmomhuld 20mg in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?