Venlafaxine Hcl Sandoz Xr Capsule Mva 225mg

Venlafaxine Hcl Sandoz Xr Capsule Mva 225mg

Sandoz BV.
Venlafaxine Hcl Sandoz Xr Capsule Mva 225mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Venlafaxine Hcl Sandoz Xr Capsule Mva 225mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Venlafaxine Hcl Sandoz Xr Capsule Mva 225mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Venlafaxine Hcl Sandoz Xr Capsule Mva 225mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Venlafaxine Hcl Sandoz Xr Capsule Mva 225mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Venlafaxine Hcl Sandoz Xr Capsule Mva 225mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Venlafaxine Hcl Sandoz Xr Capsule Mva 225mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Venlafaxine Hcl Sandoz Xr Capsule Mva 225mg in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?