Deferasirox Teva Tablet Filmomhuld 180mg

Deferasirox Teva Tablet Filmomhuld 180mg

Pharmachemie BV.
Deferasirox Teva Tablet Filmomhuld 180mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Deferasirox Teva Tablet Filmomhuld 180mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Deferasirox Teva Tablet Filmomhuld 180mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Deferasirox Teva Tablet Filmomhuld 180mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Deferasirox Teva Tablet Filmomhuld 180mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Deferasirox Teva Tablet Filmomhuld 180mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?