Monofree Dexamethason Oogdr 1mg/ml Minim 0,4ml

Monofree Dexamethason Oogdr 1mg/ml Minim 0,4ml

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Monofree Dexamethason Oogdr 1mg/ml Minim 0,4ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Apotheek.nl

Monofree Dexamethason Oogdr 1mg/ml Minim 0,4ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Monofree Dexamethason Oogdr 1mg/ml Minim 0,4ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Monofree Dexamethason Oogdr 1mg/ml Minim 0,4ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Monofree Dexamethason Oogdr 1mg/ml Minim 0,4ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Monofree Dexamethason Oogdr 1mg/ml Minim 0,4ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?