Olmesartanmedoxomil Aurobindo Tablet Filmomh 40mg

Olmesartanmedoxomil Aurobindo Tablet Filmomh 40mg

Aurobindo Pharma BV.
Olmesartanmedoxomil Aurobindo Tablet Filmomh 40mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Olmesartanmedoxomil Aurobindo Tablet Filmomh 40mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Olmesartanmedoxomil Aurobindo Tablet Filmomh 40mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Olmesartanmedoxomil Aurobindo Tablet Filmomh 40mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Olmesartanmedoxomil Aurobindo Tablet Filmomh 40mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Olmesartanmedoxomil Aurobindo Tablet Filmomh 40mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Olmesartanmedoxomil Aurobindo Tablet Filmomh 40mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Olmesartanmedoxomil Aurobindo Tablet Filmomh 40mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?