Prevalin Allerstop Cetirizine Tablet Filmomh 10mg

Prevalin Allerstop Cetirizine Tablet Filmomh 10mg

Omega Pharma Nederland BV.
Prevalin Allerstop Cetirizine Tablet Filmomh 10mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Prevalin Allerstop Cetirizine Tablet Filmomh 10mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Prevalin Allerstop Cetirizine Tablet Filmomh 10mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Prevalin Allerstop Cetirizine Tablet Filmomh 10mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Prevalin Allerstop Cetirizine Tablet Filmomh 10mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Prevalin Allerstop Cetirizine Tablet Filmomh 10mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Prevalin Allerstop Cetirizine Tablet Filmomh 10mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Prevalin Allerstop Cetirizine Tablet Filmomh 10mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?