Trulicity 3 Injvlst 3mg/0,5ml (6mg/ml) Pen

Trulicity 3 Injvlst 3mg/0,5ml (6mg/ml) Pen

Stephar BV.
Trulicity 3 Injvlst 3mg/0,5ml (6mg/ml) Pen

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Trulicity 3 Injvlst 3mg/0,5ml (6mg/ml) Pen staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Trulicity 3 Injvlst 3mg/0,5ml (6mg/ml) Pen op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Trulicity 3 Injvlst 3mg/0,5ml (6mg/ml) Pen?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Trulicity 3 Injvlst 3mg/0,5ml (6mg/ml) Pen veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Trulicity 3 Injvlst 3mg/0,5ml (6mg/ml) Pen in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Trulicity 3 Injvlst 3mg/0,5ml (6mg/ml) Pen in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?