Busalair Inhalpdr Capsule 120/20mcg + Inhalator

Busalair Inhalpdr Capsule 120/20mcg + Inhalator

Galephar Netherlands BV.
Busalair Inhalpdr Capsule 120/20mcg + Inhalator

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Busalair Inhalpdr Capsule 120/20mcg + Inhalator staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Busalair Inhalpdr Capsule 120/20mcg + Inhalator op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Busalair Inhalpdr Capsule 120/20mcg + Inhalator?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Busalair Inhalpdr Capsule 120/20mcg + Inhalator veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Busalair Inhalpdr Capsule 120/20mcg + Inhalator in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Busalair Inhalpdr Capsule 120/20mcg + Inhalator in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?