Clarelux Schuim Voor Cutaan Gebruik 0,5mg/g

Clarelux Schuim Voor Cutaan Gebruik 0,5mg/g

Pierre Fabre Benelux
Clarelux Schuim Voor Cutaan Gebruik 0,5mg/g

Bijsluiter

In de bijsluiter van Clarelux Schuim Voor Cutaan Gebruik 0,5mg/g staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Clarelux Schuim Voor Cutaan Gebruik 0,5mg/g wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Clarelux Schuim Voor Cutaan Gebruik 0,5mg/g op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Clarelux Schuim Voor Cutaan Gebruik 0,5mg/g in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Clarelux Schuim Voor Cutaan Gebruik 0,5mg/g?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Clarelux Schuim Voor Cutaan Gebruik 0,5mg/g veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Clarelux Schuim Voor Cutaan Gebruik 0,5mg/g in het verkeer.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Ziektebeeld informatie

Op deze website vindt u informatie over huidaandoeningen.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?