Zubsolv Tablet Sublinguaal 2,9mg/0,71mg

Zubsolv Tablet Sublinguaal 2,9mg/0,71mg

Accord Healthcare B.v.
Zubsolv Tablet Sublinguaal 2,9mg/0,71mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Zubsolv Tablet Sublinguaal 2,9mg/0,71mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Zubsolv Tablet Sublinguaal 2,9mg/0,71mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Zubsolv Tablet Sublinguaal 2,9mg/0,71mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Medicijnen mee op reis

Of een medicijnverklaring nodig is hangt af van het medicijn, het land waar u naar toe gaat en hoelang u reist.

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Zubsolv Tablet Sublinguaal 2,9mg/0,71mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Zubsolv Tablet Sublinguaal 2,9mg/0,71mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?