Chlooramfenicol Pos Oogzalf 10mg/g Tube 5g

Chlooramfenicol Pos Oogzalf 10mg/g Tube 5g

Ursapharm Benelux BV.
Chlooramfenicol Pos Oogzalf 10mg/g Tube 5g

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Chlooramfenicol Pos Oogzalf 10mg/g Tube 5g staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Chlooramfenicol Pos Oogzalf 10mg/g Tube 5g wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Apotheek.nl

Chlooramfenicol Pos Oogzalf 10mg/g Tube 5g op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Chlooramfenicol Pos Oogzalf 10mg/g Tube 5g?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Chlooramfenicol Pos Oogzalf 10mg/g Tube 5g veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Chlooramfenicol Pos Oogzalf 10mg/g Tube 5g in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Chlooramfenicol Pos Oogzalf 10mg/g Tube 5g in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?