Midazolam Accord Injvlst 5mg/ml Ampul 10ml

Midazolam Accord Injvlst 5mg/ml Ampul 10ml

Accord Healthcare B.v.
Midazolam Accord Injvlst 5mg/ml Ampul 10ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Midazolam Accord Injvlst 5mg/ml Ampul 10ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Midazolam Accord Injvlst 5mg/ml Ampul 10ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Midazolam Accord Injvlst 5mg/ml Ampul 10ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Midazolam Accord Injvlst 5mg/ml Ampul 10ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Midazolam Accord Injvlst 5mg/ml Ampul 10ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Benzo informatie van KenMed

KenMed: Kennisplatform Medicatie in de Psychiatrie. Benzodiazepines hebben voor- en nadelen. Deze onafhankelijke website geeft duidelijke informatie over benzodiazepines.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Midazolam Accord Injvlst 5mg/ml Ampul 10ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van geneesmiddelen in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?