Triamcinolonacetonide Ace 1mg/ml Zure Oordruppels

Triamcinolonacetonide Ace 1mg/ml Zure Oordruppels

Ace Pharmaceuticals B.V
Triamcinolonacetonide Ace 1mg/ml Zure Oordruppels

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Triamcinolonacetonide Ace 1mg/ml Zure Oordruppels staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Triamcinolonacetonide Ace 1mg/ml Zure Oordruppels op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Triamcinolonacetonide Ace 1mg/ml Zure Oordruppels?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Triamcinolonacetonide Ace 1mg/ml Zure Oordruppels veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Triamcinolonacetonide Ace 1mg/ml Zure Oordruppels in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Triamcinolonacetonide Ace 1mg/ml Zure Oordruppels in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?