Floxapen Poeder Voor Suspensie 125mg/5ml

Floxapen Poeder Voor Suspensie 125mg/5ml

Aurobindo Pharma BV.
Floxapen Poeder Voor Suspensie 125mg/5ml

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Floxapen Poeder Voor Suspensie 125mg/5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Floxapen Poeder Voor Suspensie 125mg/5ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Floxapen Poeder Voor Suspensie 125mg/5ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Floxapen Poeder Voor Suspensie 125mg/5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Floxapen Poeder Voor Suspensie 125mg/5ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Floxapen Poeder Voor Suspensie 125mg/5ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Floxapen Poeder Voor Suspensie 125mg/5ml in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?