Triamcinolonacet 0,1% In Simplex Basiszalf Svm

Triamcinolonacet 0,1% In Simplex Basiszalf Svm

Savemaak C.v.
Triamcinolonacet 0,1% In Simplex Basiszalf Svm

Bijsluiter SAVE Apotheken

In de bijsluiter van Triamcinolonacet 0,1% In Simplex Basiszalf Svm staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten. Lees onderstaande informatie goed door.

Apotheek.nl

Triamcinolonacet 0,1% In Simplex Basiszalf Svm op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Kinderdosering

Het Kinderformularium geeft onafhankelijke informatie over kinderdoseringen. Triamcinolonacet 0,1% In Simplex Basiszalf Svm in het Kinderformularium.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Triamcinolonacet 0,1% In Simplex Basiszalf Svm?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Triamcinolonacet 0,1% In Simplex Basiszalf Svm veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Triamcinolonacet 0,1% In Simplex Basiszalf Svm in het verkeer.

Ziektebeeld informatie

Op deze website vindt u informatie over ziektebeelden en aandoeningen.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Triamcinolonacet 0,1% In Simplex Basiszalf Svm in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?