Keppra Infvlst Conc 100mg/ml Flacon 5ml

Keppra Infvlst Conc 100mg/ml Flacon 5ml

Ucb Pharma BV.
Keppra Infvlst Conc 100mg/ml Flacon 5ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Keppra Infvlst Conc 100mg/ml Flacon 5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Keppra Infvlst Conc 100mg/ml Flacon 5ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Keppra Infvlst Conc 100mg/ml Flacon 5ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Keppra Infvlst Conc 100mg/ml Flacon 5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Keppra Infvlst Conc 100mg/ml Flacon 5ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Keppra Infvlst Conc 100mg/ml Flacon 5ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Keppra Infvlst Conc 100mg/ml Flacon 5ml in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?