Nucala Injvlst 40mg/0,4ml (100mg/ml) Wwsp

Nucala Injvlst 40mg/0,4ml (100mg/ml) Wwsp

Glaxosmithkline BV.
Nucala Injvlst 40mg/0,4ml (100mg/ml) Wwsp

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Nucala Injvlst 40mg/0,4ml (100mg/ml) Wwsp staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Nucala Injvlst 40mg/0,4ml (100mg/ml) Wwsp?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Nucala Injvlst 40mg/0,4ml (100mg/ml) Wwsp veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Nucala Injvlst 40mg/0,4ml (100mg/ml) Wwsp in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Nucala Injvlst 40mg/0,4ml (100mg/ml) Wwsp in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?