Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg

Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg

Sandoz BV.
Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?