Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg

Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg

Sandoz BV.
Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Galantamine Sandoz Retard Capsule Mva 16mg in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?