Symtuza Tablet Filmomhuld

Symtuza Tablet Filmomhuld

Bijsluiter

In de bijsluiter van Symtuza Tablet Filmomhuld staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

HIV/AIDS begrepen

HIVbegrepen heeft als doel om patiënten die recent met HIV geïnfecteerd zijn en hun naasten te informeren over het leven met een HIV-infectie, het beloop ervan en de bestaande behandelmogelijkheden.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Symtuza Tablet Filmomhuld in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Symtuza Tablet Filmomhuld?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Symtuza Tablet Filmomhuld veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Symtuza Tablet Filmomhuld in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Pat. Vereniging

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Symtuza Tablet Filmomhuld gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?