Fexofenadine Hcl Amarox Tablet Omhuld 120mg

Fexofenadine Hcl Amarox Tablet Omhuld 120mg

All-gen Pharmaceuticals And Generics
Fexofenadine Hcl Amarox Tablet Omhuld 120mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Fexofenadine Hcl Amarox Tablet Omhuld 120mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Fexofenadine Hcl Amarox Tablet Omhuld 120mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Fexofenadine Hcl Amarox Tablet Omhuld 120mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Fexofenadine Hcl Amarox Tablet Omhuld 120mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Fexofenadine Hcl Amarox Tablet Omhuld 120mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Fexofenadine Hcl Amarox Tablet Omhuld 120mg in het verkeer.

Medicijnen over?

Houdt ons water gezond, spoel geen medicijnen door! Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. De doosjes mogen bij het oud papier. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?