Biktarvy Tablet Filmomhuld 50/200/25mg

Biktarvy Tablet Filmomhuld 50/200/25mg

Orifarm BV.
Biktarvy Tablet Filmomhuld 50/200/25mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Biktarvy Tablet Filmomhuld 50/200/25mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Happi Hiv

De alles-in-1 app die jou als patiënt de mogelijkheid geeft regie te nemen over ziekte en gezondheid. Informatie over medicatie tot berichten van de hiv patiëntenvereniging; van het opnemen van je poli-consult tot het meten van je kwaliteit van leven. Zo ondersteunt de Happi Hiv app jou en je behandelteam maximaal in je behandeling.

Apotheek.nl

Biktarvy Tablet Filmomhuld 50/200/25mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Biktarvy Tablet Filmomhuld 50/200/25mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Biktarvy Tablet Filmomhuld 50/200/25mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Biktarvy Tablet Filmomhuld 50/200/25mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Biktarvy Tablet Filmomhuld 50/200/25mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?