Bretaris Genuair Inhalpdr 322mcg 60do

Bretaris Genuair Inhalpdr 322mcg 60do

Bmodesto BV.
Bretaris Genuair Inhalpdr 322mcg 60do

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Bretaris Genuair Inhalpdr 322mcg 60do staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Bretaris Genuair Inhalpdr 322mcg 60do gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Apotheek.nl

Bretaris Genuair Inhalpdr 322mcg 60do op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Bretaris Genuair Inhalpdr 322mcg 60do?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Bretaris Genuair Inhalpdr 322mcg 60do veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Bretaris Genuair Inhalpdr 322mcg 60do in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Bretaris Genuair Inhalpdr 322mcg 60do in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?