Desogestrel/ethinylestradiol Aur Tabl 0,15/0,02mg

Desogestrel/ethinylestradiol Aur Tabl 0,15/0,02mg

Aurobindo Pharma BV.
Desogestrel/ethinylestradiol Aur Tabl 0,15/0,02mg

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Desogestrel/ethinylestradiol Aur Tabl 0,15/0,02mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Anticonceptie

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Desogestrel/ethinylestradiol Aur Tabl 0,15/0,02mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Desogestrel/ethinylestradiol Aur Tabl 0,15/0,02mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Desogestrel/ethinylestradiol Aur Tabl 0,15/0,02mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Desogestrel/ethinylestradiol Aur Tabl 0,15/0,02mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?