Levonorgestrel/ethinylestr Foc Tab Omh 0,15/0,03mg

Levonorgestrel/ethinylestr Foc Tab Omh 0,15/0,03mg

Focus Care Pharmaceuticals
Levonorgestrel/ethinylestr Foc Tab Omh 0,15/0,03mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Levonorgestrel/ethinylestr Foc Tab Omh 0,15/0,03mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Levonorgestrel/ethinylestr Foc Tab Omh 0,15/0,03mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Levonorgestrel/ethinylestr Foc Tab Omh 0,15/0,03mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Anticonceptie.nl

Wil jij informatie over anticonceptie? Ontdek alles over anticonceptie op Anticonceptie.nl.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Levonorgestrel/ethinylestr Foc Tab Omh 0,15/0,03mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Levonorgestrel/ethinylestr Foc Tab Omh 0,15/0,03mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Levonorgestrel/ethinylestr Foc Tab Omh 0,15/0,03mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Levonorgestrel/ethinylestr Foc Tab Omh 0,15/0,03mg in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?