Mirtazapine Aurobindo Tablet Filmomhuld 15mg

Mirtazapine Aurobindo Tablet Filmomhuld 15mg

Aurobindo Pharma BV.
Mirtazapine Aurobindo Tablet Filmomhuld 15mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Mirtazapine Aurobindo Tablet Filmomhuld 15mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Mirtazapine Aurobindo Tablet Filmomhuld 15mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Mirtazapine Aurobindo Tablet Filmomhuld 15mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Antidepressiva informatie KenMed

KenMed: Kennisplatform Medicatie in de Psychiatrie. Antidepressiva hebben voor- en nadelen. Deze onafhankelijke website geeft duidelijke informatie over antidepressiva.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Mirtazapine Aurobindo Tablet Filmomhuld 15mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Mirtazapine Aurobindo Tablet Filmomhuld 15mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Mirtazapine Aurobindo Tablet Filmomhuld 15mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Mirtazapine Aurobindo Tablet Filmomhuld 15mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?