Levothyroxinenatrium Teva Tablet 175mcg

Levothyroxinenatrium Teva Tablet 175mcg

Pharmachemie BV.
Levothyroxinenatrium Teva Tablet 175mcg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Levothyroxinenatrium Teva Tablet 175mcg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Levothyroxinenatrium Teva Tablet 175mcg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Levothyroxinenatrium Teva Tablet 175mcg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Levothyroxinenatrium Teva Tablet 175mcg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Levothyroxinenatrium Teva Tablet 175mcg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Levothyroxinenatrium Teva Tablet 175mcg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Levothyroxinenatrium Teva Tablet 175mcg in het verkeer.

Medicijnen over?

Houdt ons water gezond, spoel geen medicijnen door! Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. De doosjes mogen bij het oud papier. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Pat. Vereniging

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Levothyroxinenatrium Teva Tablet 175mcg gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?