Kentera Pleister Transdermaal 3,9mg/24uur

Kentera Pleister Transdermaal 3,9mg/24uur

Bmodesto BV.
Kentera Pleister Transdermaal 3,9mg/24uur

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Kentera Pleister Transdermaal 3,9mg/24uur staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Kentera Pleister Transdermaal 3,9mg/24uur wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

URinControl-app

De URinControl-app is een oefenprogramma op maat voor vrouwen met urineverlies. Deze app is gratis, privé en ontwikkeld door huisartsen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Kentera Pleister Transdermaal 3,9mg/24uur?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Kentera Pleister Transdermaal 3,9mg/24uur veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Kentera Pleister Transdermaal 3,9mg/24uur in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Kentera Pleister Transdermaal 3,9mg/24uur in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?