Travoprost Sandoz Oogdruppels 40mcg/ml Flac 2,5ml

Travoprost Sandoz Oogdruppels 40mcg/ml Flac 2,5ml

Sandoz BV.
Travoprost Sandoz Oogdruppels 40mcg/ml Flac 2,5ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Travoprost Sandoz Oogdruppels 40mcg/ml Flac 2,5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Travoprost Sandoz Oogdruppels 40mcg/ml Flac 2,5ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Travoprost Sandoz Oogdruppels 40mcg/ml Flac 2,5ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Travoprost Sandoz Oogdruppels 40mcg/ml Flac 2,5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Travoprost Sandoz Oogdruppels 40mcg/ml Flac 2,5ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Travoprost Sandoz Oogdruppels 40mcg/ml Flac 2,5ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Travoprost Sandoz Oogdruppels 40mcg/ml Flac 2,5ml in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?