Fosfomycine 1a Pharma Pdr V Dr 3000mg/8g In Sach

Fosfomycine 1a Pharma Pdr V Dr 3000mg/8g In Sach

Sandoz B.v. Groothandel
Fosfomycine 1a Pharma Pdr V Dr 3000mg/8g In Sach

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Fosfomycine 1a Pharma Pdr V Dr 3000mg/8g In Sach staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Fosfomycine 1a Pharma Pdr V Dr 3000mg/8g In Sach wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Informatie voor patiënten

Apotheek.nl

Fosfomycine 1a Pharma Pdr V Dr 3000mg/8g In Sach op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Fosfomycine 1a Pharma Pdr V Dr 3000mg/8g In Sach?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Fosfomycine 1a Pharma Pdr V Dr 3000mg/8g In Sach veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Fosfomycine 1a Pharma Pdr V Dr 3000mg/8g In Sach in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Fosfomycine 1a Pharma Pdr V Dr 3000mg/8g In Sach in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?