Optichamber Diamond+mask Medium 1-5jr En Countair

Optichamber Diamond+mask Medium 1-5jr En Countair

Pharmachemie BV.
Optichamber Diamond+mask Medium 1-5jr En Countair

Video's

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Optichamber Diamond+mask Medium 1-5jr En Countair gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Optichamber Diamond+mask Medium 1-5jr En Countair in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Optichamber Diamond+mask Medium 1-5jr En Countair?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Optichamber Diamond+mask Medium 1-5jr En Countair veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Optichamber Diamond+mask Medium 1-5jr En Countair in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Pat. Vereniging

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Optichamber Diamond+mask Medium 1-5jr En Countair gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?