Dexamethason Cf Injvlst 20mg/ml Ampul 1ml

Dexamethason Cf Injvlst 20mg/ml Ampul 1ml

Centrafarm Nederland BV.
Dexamethason Cf Injvlst 20mg/ml Ampul 1ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Dexamethason Cf Injvlst 20mg/ml Ampul 1ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Dexamethason Cf Injvlst 20mg/ml Ampul 1ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Dexamethason Cf Injvlst 20mg/ml Ampul 1ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Dexamethason Cf Injvlst 20mg/ml Ampul 1ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Dexamethason Cf Injvlst 20mg/ml Ampul 1ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?