Dexmedetomidine Ever Ph Infv Conc 100mcg/ml F 10ml

Dexmedetomidine Ever Ph Infv Conc 100mcg/ml F 10ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Dexmedetomidine Ever Ph Infv Conc 100mcg/ml F 10ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Dexmedetomidine Ever Ph Infv Conc 100mcg/ml F 10ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Dexmedetomidine Ever Ph Infv Conc 100mcg/ml F 10ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Dexmedetomidine Ever Ph Infv Conc 100mcg/ml F 10ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Dexmedetomidine Ever Ph Infv Conc 100mcg/ml F 10ml in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Benzo informatie van KenMed

KenMed: Kennisplatform Medicatie in de Psychiatrie. Benzodiazepines hebben voor- en nadelen. Deze onafhankelijke website geeft duidelijke informatie over benzodiazepines.

Mist u iets in dit overzicht?