Diclofenac Teva Extra Sterk Gel 2,32%

Diclofenac Teva Extra Sterk Gel 2,32%

Pharmachemie BV.
Diclofenac Teva Extra Sterk Gel 2,32%

Bijsluiter

In de bijsluiter van Diclofenac Teva Extra Sterk Gel 2,32% staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Diclofenac Teva Extra Sterk Gel 2,32% op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Diclofenac Teva Extra Sterk Gel 2,32% in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Diclofenac Teva Extra Sterk Gel 2,32%?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Diclofenac Teva Extra Sterk Gel 2,32% veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Diclofenac Teva Extra Sterk Gel 2,32% in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?