Ropinirol Glenmark Tablet Filmomhuld 0,5mg

Ropinirol Glenmark Tablet Filmomhuld 0,5mg

Glenmark Pharmaceuticals B.v.
Ropinirol Glenmark Tablet Filmomhuld 0,5mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ropinirol Glenmark Tablet Filmomhuld 0,5mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Ropinirol Glenmark Tablet Filmomhuld 0,5mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Ropinirol Glenmark Tablet Filmomhuld 0,5mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Ropinirol Glenmark Tablet Filmomhuld 0,5mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ropinirol Glenmark Tablet Filmomhuld 0,5mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ropinirol Glenmark Tablet Filmomhuld 0,5mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ropinirol Glenmark Tablet Filmomhuld 0,5mg in het verkeer.

Pat. Vereniging

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Ropinirol Glenmark Tablet Filmomhuld 0,5mg gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?