Tranylcypromine Glenmark Tablet Filmomhuld 10mg

Tranylcypromine Glenmark Tablet Filmomhuld 10mg

Glenmark Pharmaceuticals B.v.
Tranylcypromine Glenmark Tablet Filmomhuld 10mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Tranylcypromine Glenmark Tablet Filmomhuld 10mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Tranylcypromine Glenmark Tablet Filmomhuld 10mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Tranylcypromine Glenmark Tablet Filmomhuld 10mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Tranylcypromine Glenmark Tablet Filmomhuld 10mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Tranylcypromine Glenmark Tablet Filmomhuld 10mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Tranylcypromine Glenmark Tablet Filmomhuld 10mg in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?