Oculotect Oogdruppels 50mg/ml Flacon 10ml

Oculotect Oogdruppels 50mg/ml Flacon 10ml

Thea Pharma B.v.
Oculotect Oogdruppels 50mg/ml Flacon 10ml

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Oculotect Oogdruppels 50mg/ml Flacon 10ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Oculotect Oogdruppels 50mg/ml Flacon 10ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Oculotect Oogdruppels 50mg/ml Flacon 10ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Oculotect Oogdruppels 50mg/ml Flacon 10ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Oculotect Oogdruppels 50mg/ml Flacon 10ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Oculotect Oogdruppels 50mg/ml Flacon 10ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Oculotect Oogdruppels 50mg/ml Flacon 10ml in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?