Iopidine Oogdruppels 10mg/ml Tube 0,25ml

Iopidine Oogdruppels 10mg/ml Tube 0,25ml

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Iopidine Oogdruppels 10mg/ml Tube 0,25ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Iopidine Oogdruppels 10mg/ml Tube 0,25ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Iopidine Oogdruppels 10mg/ml Tube 0,25ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Iopidine Oogdruppels 10mg/ml Tube 0,25ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Iopidine Oogdruppels 10mg/ml Tube 0,25ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Iopidine Oogdruppels 10mg/ml Tube 0,25ml in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?