Topiramaat Accord Tablet Filmomhuld 25mg

Topiramaat Accord Tablet Filmomhuld 25mg

Accord Healthcare B.v.
Topiramaat Accord Tablet Filmomhuld  25mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Topiramaat Accord Tablet Filmomhuld 25mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Topiramaat Accord Tablet Filmomhuld 25mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Topiramaat Accord Tablet Filmomhuld 25mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Topiramaat Accord Tablet Filmomhuld 25mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Topiramaat Accord Tablet Filmomhuld 25mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Topiramaat Accord Tablet Filmomhuld 25mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Topiramaat Accord Tablet Filmomhuld 25mg in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?