Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml

Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml

Santen Netherlands
Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?