Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml

Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml

Santen Netherlands
Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Saflutan Oogdruppels 15mcg/ml Flacon 0,3ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van geneesmiddelen in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?