Emtricitabine/tenofovirdis Mylan Tab Omh 200/245mg

Emtricitabine/tenofovirdis Mylan Tab Omh 200/245mg

Mylan BV.
Emtricitabine/tenofovirdis Mylan Tab Omh 200/245mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Emtricitabine/tenofovirdis Mylan Tab Omh 200/245mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Emtricitabine/tenofovirdis Mylan Tab Omh 200/245mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Emtricitabine/tenofovirdis Mylan Tab Omh 200/245mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Emtricitabine/tenofovirdis Mylan Tab Omh 200/245mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Emtricitabine/tenofovirdis Mylan Tab Omh 200/245mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Emtricitabine/tenofovirdis Mylan Tab Omh 200/245mg in het verkeer.

Pat. Vereniging

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Emtricitabine/tenofovirdis Mylan Tab Omh 200/245mg gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?