Onivyde Infvlst Conc 4,3mg/ml Flacon 10ml

Onivyde Infvlst Conc 4,3mg/ml Flacon 10ml

Servier Nederland Farma BV.
Onivyde Infvlst Conc 4,3mg/ml Flacon 10ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Onivyde Infvlst Conc 4,3mg/ml Flacon 10ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Onivyde Infvlst Conc 4,3mg/ml Flacon 10ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Onivyde Infvlst Conc 4,3mg/ml Flacon 10ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Onivyde Infvlst Conc 4,3mg/ml Flacon 10ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Onivyde Infvlst Conc 4,3mg/ml Flacon 10ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Onivyde Infvlst Conc 4,3mg/ml Flacon 10ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Onivyde Infvlst Conc 4,3mg/ml Flacon 10ml in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?