Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg

Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg

Sandoz BV.
Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?