Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg

Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg

Sandoz BV.
Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Pirfenidon Sandoz Tablet Filmomhuld 801mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?